diumenge, 18 de desembre del 2011

CB Roses 60 Bàsquet Esplais 62

 









Espectacular partit el que van disputar el CB Roses i Bàsquet Esplais el passat dissabte al pavelló rosinc amb un final ajustat que es va decantar a favor de les castellonines per 60 a 62.
El matx va estar marcat per les continues alternances en el marcador fins a la mitja part, amb un 31 a 29 a favor de les locals. A la represa les jugadores del Esplais van sortir adormides i van encaixar un parcial de 2 a 15 que semblava definitiu. La reacció no es va fer esperar i en el següent període es va tornar a l’equilibri en el marcador.
Es va iniciar el darrer quart del partit amb tot per decidir amb un empat a 56 al marcador i on un intercanvi de cistelles per part d’ambdós equips els va portar a una darrera possessió fruit del rebot defensiu agafat per Maria Jallow que va sortir ràpid al contra atac per anotar una cistella que els donava la victòria final.
Destacar el bon joc i l’esportivitat oferta per part de tots dos equips que van fer gaudir a les mares i pares i a tot el públic assistent.
Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada