dilluns, 16 de gener del 2012

CB Sant Feliu 41 Bàsquet Esplais 52

 









Bon inici de la segona fase del campionat del Bàsquet Esplais que es va imposar clarament , per 39 a 58 en el seu desplaçament a Santa Cristina d’Aro per enfrontar-se al CB Sant Feliu.
L’ambient gèlid del pavelló cristianenc va donar lloc a un inici de partit molt fred i a una igualtat en el marcador amb poques cistelles per part de tots dos equips. A partir del tercer període les castellonines van despertar i van començar a defensar millor i pressionar a la sortida de pilota de les jugadores locals i on van aconseguir els primers avantatges clars. A la mitja part es marcador era de 17 a 30. A la represa es va mantenir la mateixa tònica en la majoria dels quarts i on les visitants controlaven en tot moment la seva avantatge aconseguida.
Al final del partit van tenir lloc el fet més surrealista on a l’acte del partit hi constava un 41 a 52 a favor de les castellonines degut als múltiples errors dels auxiliars de taula que l’àrbitre no va saber corregir i per contra el marcador final del pavelló hi havia el resultat real del partit, un 39 a 58 a favor del Bàsquet Esplais.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada