diumenge, 11 de març del 2012

Bàsquet Esplais 56 CB Sant Hilari 41

Emocionant partit en que van disputar el passat dissabte a Castelló dos dels millors equips del grup, el Basquet Esplais i el CB Sant Hilari, i que es va decantar finalment a favor de les castellonines per 56 a 41.
El CB Sant Hilari va presentar-se amb la baixa de una de les seves millors jugadores, però tot i així va desplegar un gran joc i les alternatives en el marcador eren constants. A la mitja part va arribar-s’hi amb un mínima avantatge local de 26 a 20 fruit d’un bon quart període.
A la represa a tònica va continuar essent la mateixa fins el darrer quart del partit on una major intensitat defensiva i un clar domini dels rebots de les castellonines les va permetre sortir amb rapidesa al contra atac per encistellar amb facilitat i amb un parcial de 16 a 4 va sentenciar definitivament el partit al seu favor.
Destacar també que amb aquesta victòria per 15 punts de diferècia el Bàsquet Esplais recupera el average particular amb el Sant Hilari.
Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.