diumenge, 25 de novembre del 2012

Bàsquet Esplais 69 CB Sant Hilari 66

 

 

 









Emocionant partit en que van disputar el passat dissabte a Castelló el Basquet Esplais i el CB Sant Hilari, i que es va decantar finalment a favor de les castellonines per un ajustat 69 a 66.
Les jugadores del Esplais van sortir decidides a no cometre les mateixes errades de la jornada anterior i a canviar la imatge que havien donat.
El nervis del primer quart van esvair-se ràpidament i ja des del segon període que el marcador es va ajustar amb alternatives constants per part del dos equips. Les castellonines van controlar la rapidesa visitant i el seu domini en el rebot no donant-les-hi segones opcions.
A la mitja part va arribar-se amb una mínima avantatge de les jugadores del Sant Hilari per 30 a 33.
Les fortes defenses van provocar una gran quantitat de tirs lliures per part de tots dos equips, amb una clara diferència a favor de les visitants que van llançar-ne 22 de més, però que no van saber-ho aprofitar.
Un darrer parcial molt bo per part de les locals amb un parcial de 18 a 13, encistellant amb facilitat, fruit de recuperacions i pilota i ràpids contra atacs, conjuntant amb les errades en els tir lliures visitants, els va donar la victòria final en un molt bon partit de bàsquet jugat per part de tots dos equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada