diumenge, 16 de desembre del 2012

Bàsquet Esplais 69 CB Quart 45

L’infantil del Bàsquet Esplais acaba la primera fase del campionat amb una nova victòria en el darrer partit jugat a Castelló enfront el CB Quart per 69 a 45.

Les castellonines van sortir disposades a dominar el partit des del primer minut amb una forta defensa que ofegava l’atac de les gironines. Aquestes primeres avantatges van continuar fins a la mitja part amb un resultat de 31 a 25.
A la represa van pujar la seva intensitat i van millorar l’encert en els llançaments a cistella, i amb un parcial de 24 a 11 van sentenciar el matx. El gran problema de les jugadores locals durant tot el partit, va ser el no poder dominar el rebot que els pogués sortir al contra atac o donar segones opcions en l’apartat ofensiu.
Destacar també, la molt bona actuació de l’àrbitre que va ser felicitat per les dues aficions a la finalització de partit.