diumenge, 17 de febrer del 2013

Bàsquet Esplais 57 CB Cornellà Terri 41

Segona victòria consecutiva del Bàsquet Esplais, aquest cop per 57 a 41 enfront el CB Cornellà del Terri en partit disputat el passat dissabte a Castelló.
Un cap de setmana marcat per les festes de carnaval de Castelló, va fer que les castellonines sortissin molt adormides a jugar el partit i deixant la iniciativa del joc a les jugadores del Cornellà. No va ser fins el quart període que van aconseguir un parcial de 11 a 3 fruit de una molt bona defensa i que el portava a la mitja part amb una avantatge de 28 a 15.
A la segona part i concretament en el sisè quart va tenir lloc la reacció de les jugadores del pla de l’estany que van retallar les diferències fruit de la relaxació local. Va ser en el darrer període del matx on les jugadores locals van tornar a entonar-se i a encistellar amb facilitat i acabar guanyant el partit sense patiments.