diumenge, 2 de juny del 2013

CB LLagostera 47 Bàsquet Esplais 75

L’infantil del Bàsquet Esplais guanya de forma clara al CB Llagostera per 47 a 75 en el darrer desplaçament de la present temporada i que deixa les castellonines en quart lloc de la classificació final.

Les jugadores del Esplais van sortir decidides a resoldre el matx el més aviat possible i així van aconseguir un  parcial de 6 a 24 en el primer quart, fruit de l’encert en els llançaments a prop de cistella. Aquesta diferència es va mantenir fins a la mitja part amb un 22 a 40.
A la represa va continuar la mateixa tònica amb alternances de cistella per part del dos equips i sense que l’equip local tingues cap poder de reacció i retallar les diferencies. Arribat al darrer quart les castellonines van tornar a intensificar la seva defensa i a controlar en tot moment el rebot i així ampliar el seu avantatge.
Això ho van aprofitar els entrenadors castellonins per donar minuts a totes les seves jugadores i a més cal destacar que totes elles van poder anotar.
Així acabar un temporada irregular de l’infantil femení del Bàsquet Esplais, classificat en quart lloc del campionat provincial.