dilluns, 18 de novembre del 2013

Bàsquet Esplais 44 CB Campdevànol 73

Derrota clara del Cadet Femení del Bàsquet Esplais per 44 a 73 enfront el CB Campdevànol, en un mal partit de les castellonines.

El partit va començar amb moltes alternances i igualtat amb un repartiment d’encerts per part de tots dos equips, que les va dur a final del quart amb un resultat de 12 a 16.
A partir del segon quart va canviar la decoració del partit amb un equip visitant molt més actiu, amb una gran defensa i domini dels rebots, va superar en tot moment el joc local, provocant múltiples pèrdues de pilota de les castellonines, que veien com el Campdevànol anotava amb facilitat, fruit dels ràpids contra atacs que duien a terme les seves jugadores.
A la represa de la segona part la tònica va continuar essent la mateixa i les diferències en el marcador s’anaven ampliant, sense que les jugadores del Esplais poguessin retallar-les en cap moment, doncs mai van trobar-se còmodes a la pista i van cometre moltes errades que les va dur a una clara derrota.