diumenge, 15 de desembre del 2013

CB L'Escala 77 Bàsquet Esplais 67

Derrota del cadet femení del Bàsquet Esplais per 77 a 67 en la seva visita a la pista del CB L’Escala.

El partit va començar amb un desencert i falta de intensitat de les castellonines que van veure com les jugadores locals s’escapaven en el marcador per un 20 a 6 amb nou minuts de joc.
La esperada reacció visitant va arribar a l’inici del segon quart on van estar més encertades de cares a cistella i van poder retallar les diferències. El tercer quart va ser una còpia del primer amb un sol equip a la pista, les escalenques.
A falta de cinc minuts per acabar el partit, les castellonines van posar-se a desplegar el seu joc, amb moltes més combinacions en atac, millor encert en el llançament a cistella i un major control del rebot, però no van poder acabar de remuntar les diferències inicials i així es va arribar a un ajustat 77 a 67 final.
Sobre la pista es va tenir la sensació que un equip va sortir molt motivat per guanyar el partit , el CB L’Escala, i l’altre , les castellonines, van sortir sense cap motivació i sense ganes de guanyar-lo, doncs sols es va veure un mínima intenció en els darrers cinc minuts.