diumenge, 19 de gener del 2014

Bàsquet Esplais 50 C.B. Escolàpies 58

Emocionant partit en que van disputar el passat dissabte a Castelló el Basquet Esplais i el líder del grup, el CB Escolàpies de Figueres, i que es va decantar finalment a favor de les visitants per un ajustat 50 a 58.
El partit va començar amb alternances per part de tots dos equips que s’anaven intercanviant encerts i errades durant tot el període. El segon quart va ser de clar domini visitant, que va aprofitar el major físic per dominar sota els teulers i amb una gran pressió en defensa va recuperar moltes pilotes i va agafar les primeres avantatges en el marcador, de 23 a 34 a la mitja part.
A la represa les castellonines van saber contrarestar la pressió visitant i poder desplegar el seu joc en atac i anotar amb més facilitat. Alhora van intensificar la seva defensa que sols va veure’s superada sota la cistella aprofitant la seva major alçada de les visitants. Ja en el darrer quart les avantatges es van escurçar a un 45 a 53 a falta de cinc minuts. A partir d’aquets moment l’entrenador figuerenc va ordenar a les seves jugadores intensificar la seva defensa i la seva pressió, amb una agressivitat que va provocar pèrdues de pilota de les castellonines i que va dur el partit al seu final amb una victòria visitant.
Cal destacar que les castellonines van dominar el marcador parcial de la segona part del partit per 27 a 24, i que un mal segon quart les va dur a una remuntada impossible. Tot i això el púbic local va acomiadar les seves jugadores amb forts aplaudiments, fruit del gran partit que van fer.