diumenge, 16 de març del 2014

CB Pia Olot 60 Bàsquet Esplais 74

El cadet femení del Bàsquet Esplais es retroba amb la victòria en imposar-se per 60 a 74 a la pista del CB Pia Olot.
En un partit que era important de cares a la classificació final, les castellonines van sortir endollades, i amb una gran efectivitat en els llançaments a cistella en el primer quart, van obtenir els primer avantatges en el marcador. En el segon quart es van mantenir la mateixa tònica i així es va arribar al descans.
En el tercer quart va venir la reacció local, que amb una major intensitat defensiva va impedir l’encert visitant i així poder dominar el quart. En el quart període les castellonines van sortir decidides a no tenir més sorpreses i van dominar completament el ritme de joc i amb jugadores que anotaven amb molta facilitat va poder fer un parcial de 14 a 32 que va fer definitiu per endur-se una important victòria.