dilluns, 29 de setembre del 2014

Sènior Femení: CB Sant Gregori 61 Bàsquet Esplais 64

El sènior femení  del Bàsquet Esplais debuta a Tercera Catalana “A” amb una treballada victòria per 61 a 64 a la pista del CB Sant Gregori.

Les castellonines van desplaçar-se amb moltes baixes i amb tres jugadores cadets. L’inici del partit va estar marcat pels nervis i per les primeres cistelles de l’equip local. Però amb un triple de l'Ari Julià en el minut 3 de partit van aconseguir posar-se per davant en el marcador i ja no ho deixarien fins el xiulet final. A partir d’aquest moment i fruit del domini en els rebots va donar opcions de sortir al contra atac i anotar amb facilitat, arribant al final del primer quart amb 15 a 23. Les rotacions del Esplais van permetre la reacció local i ajustar el marcador fins el darrer quart on dos triples més de les castellonines i l’encert en els tirs lliures les va dur a no deixar capgirar el marcador i endur-se la victòria final. Destacar el domini en els rebots, tan defensius com ofensius, agafant finalment fins a 61 rebots.