dilluns, 13 d’abril del 2015

Sènior Femení: Bàsquet Esplais 61 Bàsquet Porqueres 71

Derrota del sènior femení enfront el Bàsquet Porqueres per 61 a 71.

Derrota de l’equip sènior que amb només cinc jugadores sèniors s’enfrontava a un rival directe de la categoria. En el primer quart les jugadores castellonines van jugar de tu a tu amb un joc ràpid i molt d’encert de cares a cistella i que les va dur a guanyar el parcial per 18 a 15. Les faltes personal va provocar uns constants canvis a l’equip local que van descentrar el seu ritme de joc i això ho van aprofitar les jugadores del visitants per endur-se el parcial per 14 a 22. A la represa es va tornar a equilibrar-se el joc i amb un gran per part de les jugadores cadets es va ajustar el parcial del quart.  En el darrer període les jugadores visitants en veure possible la victòria van incrementar el ritme i tot i que no van poder aconseguir augmentar les avantatges, si que les van mantenir i van endur-se el partit.