dilluns, 1 de juny del 2015

Bàsquet Esplais 90 CB Sarrià de Ter 45

Victòria en el darrer partit de la temporada per 90 a 45 enfront el CB Sarrià de Ter.
El diumenge al matí van jugar el darrer partit de la temporada que va acabar amb una clara victòria per 90 a 45 enfrontar el CB Sarrià de Ter. Un molt bon inici de les castellonines pressionant a tota la pista i amb molt encert en els llançaments a cistella deixava un primer parcial de 23 a 7. En el segon quart les gironines van poder jugar més còmodament i aprofitant els constants canvis fets per part de tots dos equips, el parcial del quart es va equilibrar. En el tercer període les jugadores del Esplais van tornar a defensar amb més intensitat i a córrer ràpid al contra atac i així anar ampliant les diferències. En el darrer quart i, amb un equip visitant molt debilitat per les faltes personals, el joc es va desenvolupar amb una defensa amb zona per part de les locals i un control total del rebot que les permetia sortir al contra atac i anotar sense oposició.
Amb aquesta victòria les castellonines acaben en vuitena posició en el campionat provincial.