dimarts, 7 de juny del 2011

CB Farners 54 Bàsquet Esplais 71

El mini femení va guanyar el darrer partit del campionat el passat dissabte a la pista del CB Farners per 54 a 71 arrodonint així el Sots Campionat Provincial de Mini Femení de nivell “B” aconseguit matemàticament ja fa unes jornades.
Les castellonines van sortir a jugar molt relaxades i no van poder agafar el ritme en cap moment i això ho van aprofitar les jugadores locals per dominar en el marcador fins a la mitja part per 40 a 33.
Desprès del decans van sortir endollades a resoldre de manera ràpida i definitiva el partit ofegant en tot moment la sortida de pilota local i amb una defensa pressionant on van aconseguir un parcial en el primer quart de la segona part de 2 a 20. Els darrers quarts van ser de control de joc i mantenint les avantatges fins al final.
Destacar que totes les jugadores castellonines van aconseguir encistellar. L’equip va celebrar a la mateixa pista del CB Farners el Sots Campionat obtingut i desprès van desplaçar-se fins una coneguda pizzeria d’Empuriabrava on van continuar les celebracions conjuntament amb les mares i pares, delegats i entrenadors.
Van jugar: Imma Abarca, Maria Jallow, Nerea Hernandez, Judit Ferrer, Raquel Comas, Mireia Sanchez, Paula Valenzuela, Mar Oliva, Iman Danhaji, Paula Caball.