dilluns, 20 de juny del 2011

Festa del Bàsquet Gironí


El mini femení del Bàsquet Esplais va recollir el passat divendres 17 de juny al pavelló municipal de Llambilles i dins els actes de la Festa del Bàsquet Gironí, la copa de sots campiones.
L’equip castelloní va desplaçar-se amb totes les seves jugadores, entrenadors i delegats així com les mares i pares que els van acompanyar i que van poder gaudir de la festa que va començar a les 19:30 amb un berenar popular per donar pas tot seguit a l’acte d’entrega de les copes als campions i sots campions de totes les categories de la Delegació Territorial Gironina tant en categoria masculina com femenina.
L’acte de lliurament de trofeus va estar presidit pel president de la Delegació Territorial Gironina de la Federació de Bàsquet, el Sr. Albert Garcia Rafanell a qui va acompanyar el President de la Catalana, Sr. Joan Fa, el Sr. Joan Carles Mitjana com a Director Tècnic del Comitè i Escola d’Àrbitres de la FCBQ a més de àrbitre ACB i internacional, el Sr. Salvador de Associació Catalana d’Entrenadors, Sr. Ramon Sitjà membre del junta directiva de Girona  i també de l’alcalde i la regidora d’esports de l’Ajuntament de Llambilles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada