diumenge, 29 d’abril de 2012

Bàsquet Esplais 70 CE Vedruna Palamós 57

 

Bàsquet Esplais  70   CE Vedruna Palamós  57
CB La Vall d'en Bas  51  Bàsquet Esplais  47
El partit del passat dissabte que podia donar la classificació matemàtica per les semifinals provincials va estar condicionat pel fet que el CE Vedruna Palamós va presentar-se amb sols set jugadores amb lo que ja tenia el partit com a perdut.
Tot i aquest fet es va disputar el matx entre ambdós equips marcat per la igualtat inicial fruit de la manca de intensitat de les locals que va permetre arribar a un ajustat 36 a 31 a la mitja part.
El cansament de les jugadores del Vedruna Palamós els va passar factura i les castellonines ho van aprofitar per controlar millor els rebots, i els va permetre córrer ràpid al contra atac anotant cistelles amb facilitat i ampliant les avantatges en el marcador fins a concretar la victòria final per un clar 70 a 57.
Amb aquesta victòria el Bàsquet Esplais s’assegurava el poder disputar les semifinals que comencen el proper cap de setmana.

El diumenge van desplaçar-se a Sant Esteve d’en Bas per jugar un partit aplacat enfront el CB La Vall d’en Bas.
Les múltiples baixes va condicionar el joc de l’equip però que en tot moment va donar la cara. El matx va estar igualat amb alternances en el marcador però les excessives errades de les castellonines no les va permetre agafar cap avantatge importat, tot i això van tenir opcions de victòria fins al darrer minut i que va acabar amb una ajustada victòria local per 51 a 47.
Els entrenadors del Esplais va donar molts minuts a totes les seves jugadores aprofitant que ja tenien assegurat el passi a les semifinals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada