diumenge, 22 d’abril del 2012

CB Garrotxa Pia Olot 40 Bàsquet Esplais 65

Desprès de mes d’un mes sense jugar, el Pre Infantil del Bàsquet Esplais va desplaçar-se a Olot per enfrontar-se en CB Garrotxa Pia Olot i on van obtenir una important victòria per 40 a 65 que les acosta a les semifinals territorials.
Les castellonines van sortir molt motivades i intentar decantar ràpidament el partit al seu favor. Tot i que en el primer quart es va mantenir un equilibri, un parcial de 2 a 22 en els tres següents va donar una avantatge de 20 punts al descans que deixava quasi sentenciat el partit.
La bona defensa que van dur a terme i el domini sota els teulers les va permetre encarar l’anella local amb molta facilitat i amb un molt bon percentatge d’encert.
A la represa es va mantenir la tònica i mai va perillar la victòria castellonina.
Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.