diumenge, 20 de maig del 2012

CB Sant Hilari 76 Bàsquet Esplais 42

El CB Sant Hilari deixa quasi sentenciada la final provincial

El CB Sant Hilari deixa quasi sentenciada la final provincial en derrotar al Bàsquet Esplais per un clar 76a 42 en el partit de anada jugat el passat dissabte a Sant Hilari.
L’inici del matx va ser força igualat però ja en el segon quart es va poder comprovar com les locals imposaven el seu ritme controlant els rebots i que amb uns ràpids contra atacs els servia per anotar sense oposició i agafar unes clares avantatges que anirien augmentant al llarg del partit.
En cap moment les castellonines van poder entrar en el partit i amb un joc passiu i una defensa molt tova i sense intensitat donava opcions al Sant Hilari que en cada atac podia agafar el rebot i tirar fins a tres cops a cistella per acabar anotant.
Destacar també el gran encert de les locals que van encistellar fins a 5 triples, que en aquesta categoria es molt difícil de veure.
Ja a la recta final del matx van equilibrar-se més el parcials de cada quart però sempre amb control del marcador per part del CB Sant Hilari.
El proper diumenge es jugarà a Castelló el partit de tornada de la final que si no hi ha una sorpresa immensa, serà un partit de tràmit per els dos millors equips de la categoria de pre infantil femení del campionat provincial de enguany.