diumenge, 13 de maig del 2012

A LA FINAL !!!! Bàsquet Esplais 61 CB Sant Gregori 46

A LA FINAL  !!!!

Bàsquet Esplais  61  CB Sant Gregori  46

Les castellonines han pogut remuntar els nou punts de desavantatge del partit de anada i han guanyat aquest diumenge al CB Sant Gregori per 61 a 46 classificant-se per jugar la final provincial de pre infantil femení de nivell B enfront el CB Sant Hilari que ha eliminat en l’altre semifinal al CB Castelló.

El inici del partit ha estat marcat pels nervis i respecte que es tenien ambdós equips i amb un equilibri en el marcador. En el tercer i quart període les locals han pogut defensar millor i obtenir una mínima avantatge fins arribar a la mitja part amb 30 a 22 al seu favor.
A la represa a tònica va continuar essent la mateixa fins al sisè i setè període on les castellonines han pujat la intensitat defensiva ofegant i col·lapsant l’atac de les gironines, amb una Paula Caball espectacular, i dominat amb claredat els rebots, tant defensius com ofensius, afegit a un millor encert en el tir les ha dut a aconseguir un parcial de 21 a 8 que els donava una avantatge de 19 punts i amb un sol quart per jugar-se. Aleshores les jugadores del CB Sant Gregori han fet una defensa pressionant a la sortida de pilota de les locals que els ha permès robar en diverses ocasions la pilota i anar retallant les diferències. Un temps mort local ha tranquil·litzat el joc local i han pogut controlar la avantatge obtinguda i poder guanyar el partit per 61 a 46 i així classificar-se per la final provincial. Resultat total de Bàsquet Esplais 110 CB Sant Gregori 104.
Al final del partit les jugadores i entrenadors han compartit la alegria amb la afició castellonina que en tot moment ha animat l’equip i les ha portat cap a la victòria final.

Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria.