diumenge, 31 de març del 2013

Bàsquet Esplais 16 CB Teixereta 69



L’infantil del Bàsquet Esplais, amb moltes baixes, va desplaçar-se el passat dissabte fins a Lloret de Mar per jugar enfront el CB Teixereta de Ibi (Alacant), dins el torneig internacional A.S. Eurobàsquet.
Les castellonines van perdre per un clar 69 a 16 enfront un equip d’una categoria superior.
Les alacantines que juguen a la categoria Autonómica, la més alta a la Comunitat Valenciana, van dominar en tot moment. A l’inici del partit el joc va ser força equilibrat però ràpidament es van poder veure com la pressió que duien a terme les jugadores del Teixereta ofegava el joc de les castellonines que perdien la pilota amb molta rapidesa i això ho aprofitaven per anotar amb molta comoditat.
La seva major intensitat les va dur a dominar sota els teules controlant els rebots, tant defensius com ofensius, que els donava la tranquil·litat per jugar segones opcions en atac. Les continues rotacions que va poder dur a terme l’entrenador del Teixereta va fer que el joc ràpid i de pressió del seu equip fos constant al llarg de tot el matx. 
Les castellonines res van poder fer per aturar l’allau de joc de les alacantines que anaven incrementant la seva avantatge en el marcador fins a un clar 69 a 16 final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada