diumenge, 17 de març de 2013

Bàsquet Esplais 60 CB Anglès 65

Emocionant partit en que van disputar el passat dissabte a Castelló el Basquet Esplais i el líder del grup, el CB Anglès, i que es va decantar finalment a favor de les visitants per un ajustat 60 a 65.
Les jugadores del Esplais van sortir decidides a controlar el joc i amb una molt bona defensa i unes bones combinacions en atac acabades amb unes penetracions a cistella per anotar amb facilitat els van donar unes primeres avantatges en el marcador, que en acabar el primer quart eren de 18 a 10.
El joc es va equilibrar per part dels dos equips, cadascú d’ells amb els seus sistemes de joc fins arribar al darrer quart del matx.
Les castellonines van dominar durant 37 minuts de partit però aleshores l’actuació de l’àrbitre, eliminant totes les seves jugadores referents, va deixar l’equip local sense opcions a la victòria final i que van endur-se finalment les jugadores visitants. En el darrer quart les jugadores del CB Anglès van llançar fins a 20 tir lliures per 7 del Bàsquet Esplais.
Caldria destacar la actuació de l’àrbitre del partir que va ser decisiva de cares al resultat final, doncs amb la seva actitud anti-casolana xiulant fins a 35 faltes a les jugades del Esplais per 19 del CB Anglès i provocant, en el darrer quart del partit, el desconcert amb les seves decisions que varen indignar els entrenadors i el públic local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada