diumenge, 9 de febrer del 2014

Bàsquet Esplais 51 CB Roses 63

Emocionant partit en que van disputar el passat dissabte a Castelló el Basquet Esplais i el CB Roses, i que es va decantar finalment a favor de les visitants per un ajustat 51 a 63.
El joc va estar força equilibrat en el primer quart del partit amb intercanvi de cistelles per part de tots dos equips. Les rotacions del segon quart van donar opcions a les jugadores rosinques de obtindre els primers avantatges en el marcador fina al 20 a 28 al descans.
A la represa va aparèixer un convidat no esperat, l’àrbitre, que amb les seves actuacions va decantar clarament el resultat del partit, assenyalant múltiples personals a les locals que van portar a la línea de tirs lliures a les jugadores visitants, en el tercer quart van llançar fins a 20 tirs lliures.
Aquesta actuació va alterar als entrenadors locals i al públic castelloní, que van protestar molt l’actuació de l’àrbitre.
En el darrer quart del partit tot va continuar igual i en cap moment les jugadores del Esplais va poder optar la victòria final.
La actuació de l’àrbitre i el clar desavantatge en el llançament de tirs lliures, 13 a favor del Esplais per 40 a favor del Roses, va ser clau i decisiu per saber el guanyador del partit.