diumenge, 2 de febrer del 2014

CB La Vall d'en Bas 88 Bàsquet Esplais 80

Ajustada derrota del cadet femení del Bàsquet Esplais en la seva visita a la pista del CB La Vall d’en Bas per 88 a 80.

L’inici del partit va estar dominat per les castellonines que van desplegar un bon joc de conjunt anotant amb facilitat. El segon quart va ser totalment diferent on cal destacar la baixa intensitat defensiva del Bàsquet Esplais que va donar la sensació que havien marxat del partit i això ho van aprofitar les jugadores locals per capgirar el marcador i arribar al descans amb un empat a 40.
A partir del tercer quart les alternances van ser constants, amb intercanvis de  cistelles per part de tots dos equips, arribant-se a un final ajustat i que amb la eliminació de jugades claus del Bàsquet Esplais i del encert en el tirs lliures de les garrotxines, van decantar la victòria al seu favor.