diumenge, 18 de gener del 2015

Sènior Femení: CB Adepaf 61 Bàsquet Esplais 35

Derrota del sènior femení per 61 a 35 enfront el CB Adepaf en el derbi alt empordanès.

El derbi alt empordanès va començar amb un primer quart amb gran encert dels llançaments triples per part de l’equip local que els va permetre agafar les primeres avantatges. Les castellonines van anar sempre a remolc en el ritme de joc i això les va perjudicar amb molta precipitació en les jugades, sobre tot en atac. El control del rebot va estar dominat quasi en tot moment per les jugadores figuerenques que els donava la opció de fer contra atacs i tenir segones opcions de llançament. Després del descans les castellonines es van entonar i amb una millor defensa van poder parar l’atac local i sortir ràpid per anotar amb més comoditat, així van endur-se el parcial d’aquest tercer període. En el darrer quart del partit res van poder fer per aturar el joc ofensiu local i un parcial de 23 a 8 deixava una clara derrota de l’Esplais.