dilluns, 26 de gener del 2015

Sènior Femení: Bàsquet Esplais 53 CB Farners 69

Derrota del sènior femení per 53 a 69 enfront el CB Farners “A”.

El partit va començar amb una alternança de cistelles per part de tots dos equips amb un major encert de llançaments triples per part de les jugadores visitants que els van donar els primers avantatges. Al segon quart va arribar la reacció local que amb una alternança de defenses va aturar l’encert de les rivals i va controlar millor el ritme de joc i així es va endur aquest parcial. El tercer quart del partit va estar marcat per la alternança de cistelles per part de tots dos equips sense cap control defensiu per part de ningú. En el darrer quart les castellonines es van enfonsar físicament  i sols van poder anotar una cistella de dos punts i amb un parcial de 13 a 21 van veure com les jugadores del Farners s’enduien la victòria de Castelló. Destacar el mal comportament dels aficionats visitants que van estar tot el partit increpant i insultant tant a les jugadores del Esplais com a la taula d’ anotadors, fet que va recollir en acta l’àrbitre al final del partit.