diumenge, 21 d’octubre del 2012

Bàsquet Esplais 31 Uni Girona "B" 73

L’infantil del Bàsquet Esplais va perdre per 31 a 73 el partit que va jugar el passat dissabte enfront l’equip que lidera el seu grup i principal candidat a guanyar el campionat provincial, el tot poderós Uni Girona.

Tot i la derrota les castellonines van fer un molt bon partit intentant plantar cara a un rival molt superior tècnicament i físicament.
Des de l’inici del matx les gironines van imposar el seu ritme de joc i van dominar clarament el marcador en els tres primers quarts imposant-se en els rebots tant defensius com ofensius i encistellant amb facilitat fruit de la intensitat defensiva que el va permetre robar moltes pilotes i encarar la cistella castellonina sense cap oposició. A la mitja part el resultat ja era de 21 47.
Amb el partit completament decidit, les jugadores del Uni van relaxar-se i el joc es va equilibrar i el marcador parcial de cada quart era més ajustat, però sempre a favor de les visitants. Destacar però, que l’esforç de les jugadores del Esplais va tenir el seu premi tot guanyant el parcial de quart període del matx.