diumenge, 28 d’octubre del 2012

CB Quart 45 Bàsquet Esplais 57

L’infantil del Bàsquet Esplais es retroba amb la victòria en la seva visita a la pista del CB Quart per 45 a 57.

Les castellonines van sortir molt adormides i sense ritme de joc, perdent moltes pilotes i amb desencert en els llançaments. Això ho van aprofitar les gironines que agafar una mínima avantatge en el marcador per arribar a la mitja part amb un ajustat 29 a 25.
A la represa va continuar amb la mateixa tònica fins als darrers dos quart del partit, on una reacció de les castellonines iniciada des d’una molt bona defensa que va ofegar l’atac local a més d’ imposar-se en els rebots tant defensius com ofensius per acabar les jugades amb un millor percentatge d’encert dels llançaments a cistella i amb un parcial de 8 a 22 van sentenciar la victòria al seu favor.