diumenge, 14 d’octubre del 2012

CB Sant Hilari 66 Bàsquet Esplais 40

Derrota del Infantil del Bàsquet Esplais en el desplaçament del passat dissabte a la pista del CB Sant Hilari per un clar 66 a 40.
L’inici del matx va ser força igualat però ja en el segon quart es va poder comprovar com les locals imposaven el seu ritme controlant els rebots i que amb uns ràpids contra atacs els permetia anotar sense oposició i agafar unes clares avantatges que anirien augmentant al llarg del partit.
En cap moment les castellonines van poder entrar en el partit i amb un joc passiu i una defensa molt tova i sense intensitat donava opcions al Sant Hilari que en cada atac podia agafar el rebot i donant segones opcions a les jugadores locals per acabar anotant.
 Destacar també el gran encert de les locals en el llançament exterior de 6,25 que els va permetre encistellar fins a 5 triples.
Ja a la recta final del matx van equilibrar-se més el parcials de cada quart però sempre amb control del marcador per part del CB Sant Hilari.