dilluns, 5 de maig del 2014

Bàsquet Esplais 50 BC Palafrugell 65

Derrota del cadet femení del Bàsquet Esplais per 50 a 65 enfront el BC Palafrugell, i on el protagonista del partit ha sigut l’àrbitre amb una actuació que ha perjudicat de forma clara a les castellonines.
El matx ha començat amb un equip local decidit a imposar el seu ritme de joc i controlar el partit, però no ha tingut opcions doncs un carrusel de faltes personal assenyalades per part de l’àrbitre ha aturat per complert la possible defensa de les castellonines. La diferència de faltes personals al final del primer quart era tant evident, 14 en contra del Esplais per 2 a favor, que ha indignat a l’entrenador local. Això ha provocat que als tres minuts de la segona part i desprès de una falta personal  no assenyalada sobra la jugadora local Maria Jallow que l’ha deixat tocada i l’ha hagut de ser canviada i amb la posterior falta en contra sobre la jugadora Paula Valenzuela, l’entrenador local protestés de forma cara i exagerada provocant que l’àrbitre li xiulés una nova falta tècnica i l’expulsés del partit.

A partir d’aquest moment i amb marcador molt desfavorable per les castellonines de 9 a 24, han canviar la defensa passant a una zona que ha provocat molt dubtes a les jugadores visitants. Així s’ha arribat a falta de 1 minuts 35 segons a un marcador de 50 a 56. Aleshores ha tornat a aparèixer el protagonista del partit, l’àrbitre, que ha assenyalat una falta personal inexistent a una jugadora local i deixant les castellonines amb sols quatre jugadores disponibles. A més quan la delegada d’equip es dirigeix a les seves jugadores per col·locar-les fruit d’ aquesta incidència, li xiula una nova falta tècnica per acabar de decidir qui era el guanyador del partit. Destacar que a falta de 30 segons, l’àrbitre ha xiulat una nova falta personal al Esplais deixant-lo amb sols tres jugadores de pista, amb una actuació lamentable que indignat molt als aficionats locals.