dilluns, 26 de maig del 2014

BC Palafrugell 58 Bàsquet Esplais 54


Ajustada derrota del cadet femení del Bàsquet Esplais en el darrer partit de la temporada a la pista del BC Palafrugell per 58 a 54 en un matx molt emocionant i amb moltes alternatives.

L’inici del partit va estar marcat pels errors de les castellonines en els llançaments a cistella i que van deixar a les jugadores locals poder agafar unes primeres avantatges que eren perilloses. Poc a poc van poder recuperar l’encert i començar amb la remuntada. El segon període va començar amb un canvi defensiu passant a una defensa en zona que va descentrar a les jugadores de Palafrugell i van  permetre agafar molts rebots defensius. Un altre punt clau en la remuntada castellonina va ser el seu contra atac, que amb una gran rapidesa deixava sempre una jugadora sola per encistellar sense oposició. El marcador es va ajustar amb unes diferències a favor d’ambdós equips que oscil·laven en dos o quatre punts com a màxim.
Així es va arribar al darrer minut del partit amb un 54 a 51 a favor de les locals, aleshores dos errors de les castellonines i un parell de rebots mal controlats va permetre a les jugadores del Palafrugell encistellar dos cistelles per posar el 58 a 51 i sols va quedar una jugada per un darrer triple del Esplais per deixar el marcador definitiu en un 58 a 54. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada