diumenge, 11 de maig del 2014

CB Sant Feliu 77 Bàsquet Esplais 49

Nova derrota del cadet del Bàsquet Esplais per 77 a 49 en el seu desplaçament a la pista del CB Sant Feliu.
Les castellonines van desplaçar-se a Sant Feliu de Guíxols amb moltes baixes, que van condicionar el seu joc habitual. L’inici del partit va estar marcat pel gran encert de les jugadores locals des de la línea de 6,25, anotant fins a tres triples seguits i agafant una clara avantatge en el marcador. A partir d’aquest moment la defensa zonal de les jugadores del Esplais va ser més efectiva i va frenar l’atac local provocant moltes errades en els llançaments. El control del rebot els va permetre sortir amb ràpids contra atacs i anar retallant les diferències en el marcador, que es van mantenir constants fins el minut 33 de partit amb un 53 a 45.
En els set minuts restants, les jugadores castellonines, no van poder seguir amb un ritme alt de joc i van acusar el cansament i la eliminació de dues jugadores. Això ho van aprofitar les jugadores del Sant Feliu per sentenciar en els darrers compassos del matx.