diumenge, 9 de novembre del 2014

Cadet Femení: Bisbal Bàsquet 54 Bàsquet Esplais 60

El cadet femení s’imposa a la pista del Bisbal Bàsquet per 54 a 60.

Les castellonines van sortir endollades en aquest primer quart anotant amb molta facilitat, amb ràpids contra atacs i aconseguint un parcial de 6 a 13. Les constants violacions xiulades per part de l’àrbitre van trencar el ritme de joc del matx i així les jugadores locals podien continuar mantenint les distancies en el marcador.  El tercer quart va ser clau pel desenllaç del partit, les castellonines van passar a una defensa 1x3x1 ofegant per complert l’atac local i amb un bon control del rebot defensiu sortien a la  contra per anotar sense oposició, arribant a una avantatge de 32 a 52 a falta de 1 minut per acabar el quart. A partir d’aquest moment, les constants faltes personals xiulades per l’àrbitre del partit i l’apagada del joc de les jugadores del Esplais, va permetre a les jugadores locals acostar-se en el marcador fins a un 52 a 56 a falta de dos minuts pel final i que ho deixava tot obert. El control del joc en aquets dos minuts per part de les jugadores castellonines els va permetre endur-se la victòria en un partit que se’ls va complicar en els instants finals.