dilluns, 3 de novembre del 2014

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 65 CB Roses 55

El cadet femení guanya el derbi alt empordanès per 65 a 55 al CB Roses.
En el primer quart les castellonines van sortir adormides i això ho va aprofitar les jugadores visitants per imposar el seu ritme  de joc i anotar amb facilitat, agafant les primeres avantatges. Un temps mort per part de l’entrenador local va intentar fer reaccionar al seu equip i ho va aconseguir a partir del segon quart. Una forta defensa zonal va ofegar les entrades a cistella de les rosinques i sols intentaven llançaments de fora l’ampolla. El marcador es va ajustar fins al 30 a 24 al descans.

A la represa va continuar amb l’equip local dominant el ritme de joc i controlant quasi sempre el seu rebot defensiu, i que els permetia sortir amb molta rapidesa al contra atac i anotar cistelles fàcils. Un parcial de 21 a 8 en el tercer quart ja havia trencat per complert el partit. En el darrer període tot va continuar igual fins els minut 7 que, amb un clar 65 a 41, les jugadores castellonines van encaixar en tres minuts un parcial de 0 a 14, que no feia perillar la victòria final però ajustava el resultat final al 65 a 55.