dilluns, 3 de novembre del 2014

Sènior Femení: Bàsquet Esplais 59 FD Cassanenc 74

Derrota del sènior femení per 59 a 74 enfront el FD Cassanenc.
Les castellonines amb moltes baixes, sols tenien 5 jugadores sèniors, van enfrontar-se al FD Cassanenc que es va endur la victòria per 59 a 74. L’inici del partit va ser força equilibrat amb un intercanvi de cistelles per part de tots dos equips. Així s’arriba al final del primer quart amb un 15 a 20. En el segon quart les jugadores visitants va sortir disposades a trencar el partit i amb un defensa pressionant i molt agressiva, ratllant l’antiesportivitat i que no va ser sancionada per part de l’àrbitre, les duia a ofegar les jugadores claus de l’Esplais, que no podien sortir de la seva pròpia pista i perdent moltes pilotes que feien que les jugadores del  Cassà anotessin amb facilitat. Al descans 30 a 42.

Tot i aquest desavantatge, el tercer quart va ser exactament igual que el segon i així s’arriba al darrer quart on les castellonines van encara poder ajustar el marcador fins a un 49 a 54, a set minuts del final, que els donava esperances de poder capgirar-lo. Aleshores un reguitzell de faltes personals i de tirs lliures per part de les jugadores visitants va allargar el final del partit fins acabar amb un resultat de 59 a 74 a favor de les visitants.  Tot i la derrota, cal destacar el bon partit i la lluita de les cinc jugadores sèniors i les tres cadets en un partit molt dur físicament i que van tenir opcions fins el darrer quart del partit.