dilluns, 1 de desembre del 2014

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 59 CB Cornella del Terri 63

Derrota del cadet femení per 59 a 63 enfront el Cornella de Terri.

El partit va començar amb un clar domini de les jugadores visitants que anotaven amb molta facilitat davant una fluixa defensa individual de les castellonines. Això els va permetre agafar unes avantatges per sobre del deu punts. Al inici del segon quart, l’entrenador local va canviar la defensa individual per alternar amb una defensa en zona que va travar l’atac de les jugadores del Cornellà i va donar-los un major control del rebot defensiu i poder sortir a la contra per començar a anotar més còmodament. S’arriba a la mitja part amb un ajustat 32 a 36. A la represa i en el tercer quart tot segueix igual. La reacció local dona els fruits a l’inici del quart període quan amb tres cistelles seguides i un triple, es posen per davant en el marcador. A partir d’aquest moment es van alternant les cistelles i els triples per part de tots dos equips fins a falta de 1 minut i amb el marcador 59 a 60, quan les castellonines fallen en el seu atac i això ho aprofiten les visitants per anotar un altre triple i sentenciar el marcador.