dilluns, 22 de desembre del 2014

Sènior Femení: Pia Olot 63 Bàsquet Esplais 58

Ajustada derrota del sènior femení a la pista del Pia Olot per 63 a 58.

Les castellonines es van veure sorpreses amb el gran inici de partit del equip local que amb una molt bona defensa va ofegar l’atac visitant alhora que elles anotaven amb molta comoditat. Les facilitats que van donar en defensa feien que qualsevol atac local acabés amb una entrada a cistella i anotació. Destacar també que en cap moment van poder controlar el rebot defensiu en aquest primer quart del partit. Així el parcial d’aquest període va ser de 22 a 5 i va marcar la resta del matx. A partit del segon quart les coses van canviar, les jugadores del Esplais van alternar la defensa i van tancar millor el rebot ofensiu, van poder anotar amb més comoditat i també el gran encert de les garrotxines del primer quart es va esvair. El tercer quart va ser el millor de les castellonines que amb un molt bon encert dels llançaments triples van poder anar retallant les diferències inicials. El darrer quart del partit va continuar amb la mateixa tònica dels dos anteriors i així les jugadores del Esplais va posar-se per sota dels 10 punts de desavantatge i amb tres triples van justar el marcador que els donava opcions. Dos temps morts de l’entrenador local i un triple local van sentenciar el marcador final. Destacar que, tot i la derrota, les castellonines van guanyar el tres quarts restant del partit per 15 a 16, 10 a 17 i 16 a 20.