dilluns, 1 de desembre del 2014

Sènior Femení: Bàsquet Porqueres 62 Bàsquet Esplais 69

Importantíssima victòria del sènior femení a la pista del Bàsquet Porqueres per 62 a 69.

El partit va començar amb un clar domini local que amb un forta pressió defensiva  els permetia recuperar moltes pilotes i anotar amb facilitat i agafar una avantatge de 13 punts en 8 minuts. Al final del primer quart i sobre tot al segon quart, les castellonines es van poder treure de sobre aquesta pressió i començar a jugar mes còmodament, amb una major control del rebot, sobretot el defensiu, i un major encert en el llançaments a cistella per donar la volta al marcador i arribar al final del segon quart amb un ajustat 34 a 36. A l’inici del tercer quart va arribar la reacció local que va tornar ofegar l’atac visitant i fer un parcial de 6 a 0 al minut tres del període. Fins aquí va arribar la reacció, doncs a partir d’aquest moment les jugadores del Esplais va tancar el rebot defensiu de forma espectacular i van sortir a la contra i anotar fàcilment. També cal destacar que en el joc estàtic van poder combinar molt bé per forçar unes penetracions a cistella que el feia anotar o treure faltes personals i portar-les als llançaments de tirs lliures. Així s’arriba al final amb una avantatge castellonina de 42 a 51. Les coses no canvien a l’inici del quart període i les avantatges s’amplien fins el 45 a 62 al minut cinc. Aleshores una re4acció local i el cansament de les jugadores del Esplais fa que puguin anar retallant les diferències, sobretot gràcies a l’encert dels llançaments triples. Tot i això la victòria final es va decantar del costat visitant que van controlar el ritme en aquests minuts finals.