dilluns, 2 de febrer del 2015

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 73 CB Besalú 40

Clara victòria del cadet femení per 73 a 40 enfront el CB Besalú.

El partit va estar dominat des de l’inici per les castellonines que van controlar en tot moment el ritme de joc i així l’entrenador va poder donar minuts a totes les jugadores. El primer quart va estar marcat per la facilitat anotadora de les jugadores locals que van trobar sempre la millor opció i encistellar amb facilitat, acabant amb un parcial de 22 a 11. En el segon i tercer quarts el joc es va equilibrar i els constants canvis fets per part de tots dos equips va impedir un ritme alt de joc. En el darrer quart del partit va tornar el joc ràpid de les castellonines que va recuperar moltes pilotes i van capturar molts rebots defensius per sortir ràpid al contra atac i anotar sense oposició, aconseguint un parcial de 23 a 8 per donar-los una clara victòria.