dilluns, 9 de febrer del 2015

Sèenior Femení: CB Salt "B" 65 Bàsquet Esplais 40

Derrota del sènior femení  del Bàsquet Esplais 65 a 40 a la pista del CB Salt.

Partit molt gris de les castellonines que van perdre a la pista del CB Salt , rival directe a la part baixa de classificació. El primer quart va ser l’únic on van poder controlar al rival i anotar amb certa facilitat i així es van endur el parcial per 11 a 14. A partir del segon van desaparèixer de la pista i les gironines van controlar en tot moment el ritme de joc i anotar tan en llançaments triples com de dins la pintura. El parcial de segon quart de 22 a 3 deixa clar qui va dominar i la passivitat visitant. A la represa tot va continuar igual, les jugadores del Esplais van poder reaccionar en el tercer període però res van poder fer en el quart, i així van veure com el Salt s’enduia la victorià final.