diumenge, 22 de febrer del 2015

Sènior Femení: AE Fornells 62 Bàsquet Esplais 52

Derrota del sènior femení enfront el AE Fornells per  62 a  52.

Les jugadores castellonines han sortit amb un molt bon ritme de partit i portant la iniciativa en tot moment durant el primer període, fins al darrer llançament local per acabar amb 15 a 13. En el segon quart el domini encara ha sigut major amb ràpids contra atacs per anotar amb facilitat i ofegant l’atac de les gironines que fallaven més del compte. A la mitja part el marcador era de 26 a 31 a favor de les castellonines. A la represa ha arribat la reacció local,  incrementant la seva intensitat defensiva i millorant els seus percentatges de llançaments, tant de dos punts com de triples, capgirant així el marcador i agafant les primeres avantatges. El parcial d’aquest quart, 22 a 11, es molt dolent per les jugadores del Esplais. En el darrer període del partit s’ha tornat a equilibrar el joc i el marcador, però dues faltes en atac molt i molt rigoroses xiulades per l’àrbitre han desencertat a les jugadores visitants i això ho han aprofitat les jugadores de Fornells per anotar tres triples seguits i endur-se la victòria. Tot i la derrota, les jugadores castellonines han fet un molt bon partit.