dilluns, 16 de març del 2015

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 67 Bisbal Bàsquet 36

Contundent victòria del cadet femení enfront el Bisbal Bàsquet per 67 a 36.

Les jugadores castellonines van sortir endollades i amb un joc ràpid van començar a anotar amb comoditat aprofitant les facilitats de la defensa visitant. En el segon quart el joc es va equilibrar i els constants canvis fets per tots dos equips va trencar el ritme de joc i es va produir un intercanvi de cistelles ajustant-se el marcador. Aleshores l’entrenador local va ordenar una defensa pressionant a la sortida de pilota visitant, i així van poder recuperar moltes opcions en atac, arribant a la mitja part amb un 26 a 17. A la represa va continuar la mateixa tònica durant el tercer quart. En el darrer període del partit les jugadores locals van fer un pas endavant amb una major intensitat defensiva que va ofegar per complert l’atac de les gironines i van aconseguir un parcial de 23 a 7 que deixava sentenciat el matx.