dilluns, 16 de març del 2015

Sènior Femení: Bàsquet Esplais 47 CB Quart 62

Derrota del sènior femení enfront el CB Quart per 47 a 62.

Derrota de l’equip sènior que s’enfrontava al segon classificat de la categoria. En el primer quart les jugadores castellonines van jugar de tu a tu a l’equip gironí i amb un intercanvi de cistelles i un gran encert van aconseguir endur-se el parcial per 13 a 11. El segon quart va ser un desastre, amb moltes errades que van aprofitar les jugadores visitants per anotar en contra atac i fer un parcial de 6 a 21 que al final resultaria definitiu. A la represa va tornar a equilibrar-se el joc i amb un gran encert de llançaments triples, quatre en aquest període, van tornar a dominar-lo. En el darrer quart del partit tot va continuar igual amb un altre parcial igualat però que deixava a les jugadores visitants com a guanyadores del matx.