dilluns, 30 de març del 2015

Sènior Femení: CB Onyar 68 Bàsquet Esplais 27

Nova derrota del sènior femení a la pista del CB Onyar 68 a 27.

Nova derrota de les castellonines, aquest cop a la pista d’un des equips capdavanters de la categoria. Ja en el primer quart les gironines van imposar el seu ritme de joc i van començar a dominar en el marcador. El segon període va ser una continuació del primer, amb una intensitat defensiva molt gran per part de les locals i ràpids contra atacs que no van poder controlar les jugadores del Esplais. Al descans un clar 31 a 15. Ja a la recta final del partit les jugadores locals van intensificar la seva defensa amb alguns detalls de duresa, no va saber aturar l’àrbitre del matx, i que finalment van provocar la lesió de la jugadora castellonina Ariadna Julià que va haver de ser atesa a l’hospital. Aquest fet va descentrar totalment l’equip del Esplais i va fer que el partit s’acabés sobtadament. La victòria local era, però, incontestable.