dilluns, 20 d’octubre del 2014

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 53 CB Castelló 30

El cadet femení guanya el derbi local al CB Castelló per 53 a 30.
L’inici del matx va estar marcat pels nervis de tots dos equips que els va portar a cometre molts errors en jugades aparentment fàcils. A partit del segon quart les jugadores del Esplais van defensar en zona i van controlar molt millor el seu rebot defensiu i van poder començar a desplegar el seu joc habitual molt més ràpid per acabar amb jugades de contra atac. Així es va arribar al descans amb avantatge local per 26 a 15.

En el tercer quart les jugadores del CB Castelló van apagar-se en atac i van donar moltes facilitats en defensa i van encaixar un parcial de 17 a 5 que deixava sentenciat el partit. El darrer quart va ser de control local amb intercanvi de cistelles per part de tots dos equips fins el xiulet final del l’àrbitre.