diumenge, 26 d’octubre del 2014

Sènior Femení: CB Vilablareix 58 Bàsquet Esplais 34

Derrota del sènior femení en la seva visita a la pista del C.B. Vilablareix per 58 a 34.

Després d’una setmana molt convulsa pel sènior femení degut als fets extra esportius que van succeir, l’equip va desplaçar-se amb moltes baixes a jugar el seu partit a la pista d’un dels equips més forts del grup. Tot i aquestes traves, les jugadores castellonines van sortir a donar-ho tot , i així amb una molt bona defensa zonal van ofegar l’atac local que es veia obligat a fer  molts llançaments llunyans i abusant de triples sense encert. Cal destacar també el gran encert que varen tenir les jugadores de l'Esplais en els seus llançaments, tant de dos punts con de tres, aconseguint en el primer quart fins a tres triples. Això les va dur a la mitja part amb una mínima desavantatge de 25 a 23, del tot inesperada.
A la represa però, van acusar l’esforç realitzat en els dos primers quarts i també que les jugadores gironines van canviar a una defensa zonal que no van saber com superar-la, perdent moltes pilotes que van aprofitar l’equip local per avançar-se en el marcador i aconseguir una clara victòria.
Destacar l’esforç i l’entrega per part de totes les jugadores que van donar-ho tot a la pista i van competir de tu a tu davant d’un molt bon equip.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada