diumenge, 12 d’octubre del 2014

Sènior Femení: CB L'Escala 62 Bàsquet Esplais 52

EL CB L’Escala s’endu el derbi alt empordanès enfront el Bàsquet Esplais per 62 a 52.
Les jugadores escalenques van sortir disposades a imposar el seu ritme de joc amb transicions lentes de pilota i van aconseguir que les seves rivals es contagiessin d’aquet joc.  Això va donar lloc a llançaments molt còmodes per part de les jugadores locals que de seguida van posar-se per davant en el marcador. L’entrenador castelloní es van veure obligat a demanar temps mort per intentar que les seves jugadores canviessin el ritme de joc i l’acceleressin per tal de portar el partir al seu terreny de transicions ràpides.  La tònica en va mantenir fins a la mitja part on un 35  a 28 deixava tot obert per la represa. El tercer quart va ser nefast per les castellonines que no van poder controlar en cap moment el seu rebot, tant defensiu com ofensiu, i van encaixar un parcial de 13 a 2, que deixava molt complicat lluitar per la victòria. Però un gran inici del quart període on van apujar la intensitat defensiva, i amb un parell triples, van aconseguir que a falta de tres minuts el marcador fos de 49 a 44. Fins aquí va arribar la remuntada castellonina i un parcial de 13 a 8 en tres minuts deixava sentenciat el partit.

Tot i això cal destacar el bon partit de les jugadores del Bàsquet Esplais en el seu segon partit en aquesta nova categoria.