diumenge, 26 d’octubre del 2014

Cadet Femení: Pia Olot 55 Bàsquet Esplais 54

El cadet femení perd per la mínima a la pròrroga amb el Pia Olot per 55 a 54.

Les castellonines van sortir a dominar clarament el ritme de joc i el control del rebots, aconseguint-t’ho en els dos primer quarts, tot i que l’equip local anava reaccionant i no deixava escapar en el marcador a les seves rivals. Aleshores va aparèixer una figura inesperada en el partit, l’àrbitre, que va cosir a faltes personals a les jugadores de l'Esplais provocant que el seu entrenador tingués que anar fent canvis constantment i així es trencava el ritme de joc que proposaven. Tot i això s’arriba al descans amb avantatge de 22 a 28 i amb 4 faltes personals a les jugadores locals per 12 a les visitants.

A la represa la reacció local no es fa esperar i aprofita els canvis constants de les castellonines per capgirar el marcador. Ja en el quart període agafen una avantatge de sis punts a falta de 5 minuts que sembla definitiva, però les jugadores de l'Esplais mai abaixen el cap i amb un defensa més agressiva aconsegueixen empatar el partit en el darrer minut i forçar la pròrroga, on s’arriba amb sols tres faltes de les jugadores garrotxines i amb bonus des del minut cinc per part de les castellonines.

La prorroga s’inicia amb una cistella de les castellonines però ràpidament tornen els error ens les passades i en les llançaments fàcils a cistella i això ho aprofita l’equip local de anota tres dels sis tirs lliures i aconsegueix la victòria.

Cal destacar l’actuació de l’àrbitre que finalment xiula 11 faltes a l’equip local per 23 a les castellonines i provoca la indignació dels seguidors visitants.